LIFESTYLE

Η άγνωστη σχέση του Κούλλη Νικολάου με τον Φιρφιρή –«Έτρωα τζιαμέ που ετρώαν τα παιθκιά του» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η άγνωστη σχέση του Κούλλη Νικολάου με τον Φιρφιρή –«Έτρωα τζιαμέ που ετρώαν τα παιθκιά του» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έτρωα τζιαμέ που ετρώαν τα παιθκιά του» λέει με ευγνωμοσύνη ο Κούλλης Νικολάου για τον Φιρφιρή.

Της Νατάσας Κακούτση

Μια ανάρτησή του Κούλλη Νικολάου στο Instagram ήταν αρκετή για να μας κινήσει το ενδιαφέρον.

Η φωτογραφία του πρωταγωνιστή και παραγωγού του «Τατουάζ» Κούλλη Νικολάου με ένα σκίτσο του Γιάννη Μεντώνη, κατά κόσμον Φιρφιρή δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρηση από τους followers του, οι οποίοι έσπευσαν να του κάνουν like.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Κούλλης Νικολάου έγραφε: «Τον ακολούθησα πιστά, ο κάθε ένας έχει τον δικό του άνθρωπο εγώ είχα αυτόν με έβαλε στο σπίτι του με έσμιξε με τα παιδιά του ήταν ο Γιάννης μου είναι ο Γιάννης μου!!».

Αυτό ήταν αρκετό για να σχηματίσω τον αριθμό του τηλεφώνου του Κούλλη Νικολάου. Τον πέτυχα στο γύρισμα και με την υπόσχεση ότι δεν θα τον απασχολήσω για πολύ, μπήκα κατευθείαν στο προκείμενο.

Η ερώτησή μου για την σχέση του με τον Γιάννη Μεντώνη είχε ως απάντηση: «Κομμάτι της ιστορίας μου. Από τα 17 μέχρι τα 20 μου ήμουν σαν τον αναγιωτό του. Τον Γιάννη Μεντώνη τον έχω πολλά βαθιά στην ψυχή μου.».

Και ξεκίνησε να ξεδιπλώνει την ιστορία: «Ο αδελφός μου ήταν συμμαθητής με τον γιο του Στέφανο. Εγώ δούλευα στα θέατρα, σαν ταξιθέτης. Έλεγα στον Στέφανο να μου γνωρίσει τον πατέρα του. Έτσι κι έγινε... τον Απρίλη του ‘87 θα επαναλειτουργούσε το θέατρο του και με συμπεριέλαβε στην ομάδα του.».

Ο Κούλλης Νικολάου μιλά για τα χρόνια εκείνα με αγάπη για τον «Φιρφιρή»: «Άλλες εποχές τότε... ήμουν ένα φτωχό παιδί... ειχαμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση».

Ο Κούλλης Νικολάου δίπλα στον Φιρφιρή έκανε σκηνικά, έπαιζε και μπήκε στην οικογένεια του Γιάννη Μεντώνη.

Η καταληκτική του ατάκα: «Έτρωα τζιαμέ που ετρώαν τα παιθκιά του». Με την υπόσχεση να μου πει ολόκληρη την ιστορία του ανθώπου που τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα κλείσαμε το τηλέφωνο, μιας και έπρεπε να γυρίσει την σκηνή του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top