ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΩΤΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Προκλήθηκε τροχαίο με πυροσβεστικό - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΩΤΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Προκλήθηκε τροχαίο με πυροσβεστικό - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα με πυροσβεστικό και ιδιωτικό όχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, όπου αρχικά είχε ξεσπάσει φωτιά σε αρθρωτό όχημα και κλήθηκε η Πυροσβεστική για κατάσβεσή της. 

Συγκεκριμένα, η ώρα 19.03 της Τρίτης (2/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αρθρωτό όχημα μάρκας SCANIA το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου παρά την έξοδο προς Πισσούρι. Ανταποκρίθηκαν 4 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα από τις Βρετανικές Βάσεις και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λεμεσού Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την καρότσα του αρθρωτού οχήματος την οποία ο οδηγός στην συνέχεια απαγκίστρωσε και δεν επεκτάθηκε στο όχημα. Καταστράφηκε η καρότσα με το περιεχόμενο (αναψυκτικά και οινοπνευματώδη ποτά) και η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα έκτασης ενός εκταρίου στα όρια του αυτοκινητόδρομου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πυρόσβεσης ιδιωτικό διερχόμενο όχημα TOYOTA αφού προηγήθηκε σύγκρουση του με άλλο ιδιωτικό όχημα προσέκρουσε στο πλαινό μέρος πυροσβεστικού οχήματος των Βρετανικών Βάσεων.

Από τους πυροσβέστες δεν τραυματίστηκε κανείς καθότι στο μέρος του επεισοδίου βρισκόταν από το αρχικό στάδιο η Αστυνομία και τηρούνταν από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις όλα τα μέτρα ασφαλείας με την επιχείρηση κατάσβεσης να γίνεται εντός  ζώνης ασφαλείας.

Κλήθηκε ασθενοφόρα όχηματα και μετέφερε τον οδηγό και την συνοδηγό του ιδιωτικού οχήματος στο νοσοκομείο Λεμεσού.

*Η πιο κάτω φωτογραφία είναι από την σκηνή όπου ξέσπασε η πυρκαγιά στο αρθρωτό όχημα - Δημοσιεύθηκε στην ομάδα Cy Police Check Point

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top