ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Υπουργείο οι οργανωμένοι γονείς - Θέματα ασφάλειας και εξετάσεις τετραμήνου

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Υπουργείο οι οργανωμένοι γονείς - Θέματα ασφάλειας και εξετάσεις τετραμήνου

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη θα έχει την Πέμπτη (4/10) ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ, δεν θα ανακοινώσουν κάτι σε σχέση με την απόφαση όσον αφορά το θέμα των τετραμήνων, μέχρι να ενημερώσουν τον ίδιο τον Υπουργό, σε συνάντηση που θα έχουν σήμερα.

Ο κ. Νικηφόρου θα λάβει μέρος και στη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας για θέματα ασφάλειας και υγείας.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι κατά τη συνεδρία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης συζητήθηκαν και αποφάσισαν τρόπους και μέτρα, τα οποία θα πρέπει να πάρουν σε περίπτωση που δεν εισακουστεί η άποψη τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η απόφαση των οργανωμένων γονιών είναι η αναβολή των τετραμήνων για τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται και το κλείσιμο των σχολείων.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top