ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… κακοδαιμονία των τραυματισμών δεν αφήνει το δικαίωμα για ροτέισιον – Τι σκαρώνει για την κόντρα με Ερμή

Η… κακοδαιμονία των τραυματισμών δεν αφήνει το δικαίωμα για ροτέισιον – Τι σκαρώνει για την κόντρα με Ερμή

Ακόμη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ καλείται να αφήσει την Ευρώπη και να επικεντρωθεί στην Κυπριακή πραγματικότητα.  Η νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, εντός έδρας από την Ομόνοια, έδωσε ακόμη περαιτέρω δυναμική, κάτι που φάνηκε την περασμένη Πέμπτη μέσα στο «Bay Arena» παρά την ήττα.

Η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» απέναντι στον Ερμή ο στόχος είναι ένας, αδιαπραγμάτευτος και δεν είναι άλλος από ένα νέο τρίποντο.

Φυσικά, τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα εδώ και καιρό ταλαιπωρούν αρκετά την τεχνική ηγεσία και όλους στην ΑΕΚ, κυρίως δε τον προπονητή, Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος δεν μπορεί να διαχειριστεί όπως θα ήθελε την ομάδα και δη να κάνει το ροτέισιον.

Λαμπάν, Λαρένα, Αντωνιάδης δεν υπολογίζονται, ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί εάν είναι στην τελική αποστολή του αγώνα οι Ιωάννου και Τολεμές.

Με βάση αυτά πιθανό σχήμα για την ΑΕΚ είναι Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, Ιγκόρ και Τρουγιόλς στα αμυντικά άκρα, δύο εκ των Καταλά και ένας εκ των Μοϊσόφ ή Γκονζάλεθ στο κέντρο της άμυνας, Κάσες και Χέφελ ως ανασταλτικά χαφ, με Τρισκόφσκι πιο μπροστά, Τέτε και Ακοράν στα «φτερά» με Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τομάς, Ασούμπρε, Ρουσιάς και Γκαρσία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top