ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΤΣΙΑ: ‘Δόξα τω Θεώ’ – Μαρτυρία του οδηγού του ημιφορτηγού που τυλίχθηκε στις φλόγες

ΛΑΤΣΙΑ: ‘Δόξα τω Θεώ’ – Μαρτυρία του οδηγού του ημιφορτηγού που τυλίχθηκε στις φλόγες

Αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το όχημα του, ο οδηγός του ημιφορτηγού που αναφλέγει, το πρωί της Τετάρτης (10/10), στην Λευκωσία.

'Δόξα τω Θεώ δεν έπαθε κανένας τίποτε’ ήταν η πρώτη φράση του οδηγού, ο οποίος περιέγραψε στο ThemaOnline τις στιγμές πριν το ημιφορτηγό αρπάξει φωτιά.

Όπως μας εξήγησε, λόγω της εργασίας του βρίσκεται πίσω από το τιμόνι πολλές ώρες, έτσι μόλις κάτι άλλαξε στη συμπεριφορά του οχήματος του, άρχισε να ψάχνει για ασφαλές σημείο, να σταθμεύσει το όχημα του.

Λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών προς τον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο οδηγός αντιλήφθηκε την ύπαρξη καπνών. Ευτυχώς, ο άνδρας πρόλαβε να σταθμεύσει το όχημα του και να εξέλθει αυτού, χωρίς να κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.

Αμέσως, ξεκίνησε προσπάθεια να κατασβηστεί η φωτιά με τη χρήση πυροσβεστήρα, χωρίς αποτέλεσμα με κατάληξη μέχρι να φτάσει στη σκηνή η πυροσβεστική.

Οι φλόγες 'κατάπιαν' το μεγαλύτερο μέρος του οχήματος.

Χ.Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top