ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σοβαρός τραυματισμός πατέρα και ανήλικης κόρης – Τροχαίο με μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σοβαρός τραυματισμός πατέρα και ανήλικης κόρης – Τροχαίο με μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πατέρας και η 14χρονη κόρη του, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο καθώς επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9:10 το πρωί της Κυριακής (9/9) στον δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου προς Καρπασία.

Σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, ο 41χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας της και να τραυματιστούν πατέρας και κόρη.

Και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο «νοσοκομείο», όπου νοσηλεύονται στην εντατική.

Ο 41χρονος υπέστη κάταγμα στην μέση και αιμορραγία στους πνεύμονες, ενώ για την 14χρονη δεν γίνεται ακριβή αναφορά για τα τραύματά της, ωστόσο λέγεται ότι είναι σοβαρά.

Σημειώνεται ότι πατέρας και κόρη, έφεραν κράνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE