ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΤΙ: Συγκλόνισε ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί– Τα τελευταία λόγια στο ασθενοφόρο – VIDEO

ΜΑΤΙ: Συγκλόνισε ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί– Τα τελευταία λόγια στο ασθενοφόρο – VIDEO

H σύζυγος του πυροσβέστη Ανδρέα Δημητρίου, υπαγόρευσε κάποια λόγια σε έναν διασώστη μέσα στο ασθενοφόρο, τα οποία έγραψε σε μια κόλα χαρτί…

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (10/10) η Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha, με την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».  Μια εκπομπή, στην οποία καλεσμένοι θα είναι άνθρωποι που απασχολούν την επικαιρότητα, όχι απαραίτητα μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πρώτος καλεσμένος ήταν ο πυροσβέστης Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος το καλοκαίρι βίωσε την απόλυτη τραγωδία. Ενώ εκείνος «έτρεχε» ήταν στο καθήκον, έχασε τη σύζυγο του, αλλά και τον μόλις έξι μηνών γιο τους στη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι. Ο πυροσβέστης ιδιαίτερα φορτισμένος, έκανε αποκαλύψεις για τα όσα πέρασε, προκαλώντας συγκίνηση.

Μάλιστα, για πρώτη φορά ανέφερε πως η σύζυγος του, κατά τη διάρκεια που ήταν στο ασθενοφόρο, υπαγόρευσε κάποια λόγια σε έναν διασώστη ο οποίος τα έγραψε σε ένα χαρτί και του το έδωσε μετά τον θάνατο της.

“Μέρες μετά όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού είχε “φύγει” η Μαργαρίτα, μαζί με τα άλλα τα χαρτιά που μου έδωσαν που ήταν απαραίτητα για να γίνει η ταφή της, μου έδωσαν κι ένα γράμμα που είχε αφήσει χωρίς να το ξέρω. Μου έδωσαν ένα γράμμα, το οποίο το είχε υπαγορεύσει στον διασώστη. Και το οποίο ήταν ένα γράμμα αποχαιρετισμού με κάποιο τρόπο. Μέσα αναφέρει εμένα και τους γονείς της, δεν αναφέρει πουθενά τον μπέμπη. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, δεν ξέρω αν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως αυτό. Το υπαγόρευσε όσο ήταν στο ασθενοφόρο γιατί μετά την διασωληνώσανε και την βάλανε σε καταστολή. Το γράμμα ήταν τα τελευταία της λόγια προς εμένα.”, εξομολογήθηκε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top