ΚΟΣΜΟΣ

Σοροί 11 βρεφών ανακαλύφθηκαν στο ταβάνι εγκαταλελειμμένου κτηρίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ &VIDEO

Σοροί 11 βρεφών ανακαλύφθηκαν στο ταβάνι εγκαταλελειμμένου κτηρίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ &VIDEO

Σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι ανακριτές της Αστυνομίας μετά από ανώνυμη πληροφορία.

Τις σορούς 11 βρεφών ανακάλυψαν στο ταβάνι εγκαταλελειμμένου γραφείου κηδειών οι αρμόδιες αρχές, μετά από ανώνυμη επιστολή που εστάλη στον τοπικό Δήμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, τα πτώματα των βρεφών βρέθηκαν στο ταβάνι του Cantrell Funeral Home στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο έκλεισε έξι μήνες πριν την ανώνυμη πληροφορία.

Όπως ανέφερε η τοπική Αστυνομία, οκτώ με εννέα νεκρά βρέφη βρέθηκαν μέσα σε ένα χαρτόκουτο και τα υπόλοιπα σε ένα ή και περισσότερα φέρετρα, κρυμμένα στο ταβάνι.

Η Αστυνομία διέταξε επιπρόσθετες έρευνες στο υποστατικό για να διαφανεί εάν υπάρχουν επιπρόσθετα πτώματα κρυμμένα στο σημείο.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω γραφείο κηδειών έκλεισε τον Απρίλιο του 2018, όταν ανεστάλη η άδεια λειτουργείας του καθώς σε έλεγχο επιθεωρητών βρέθηκαν βαλσαμωμένα και σε αποσύνθεση πτώματα.

Παράλληλα βρέθηκαν σώματα τα οποία ήταν πρόχειρα «αποθηκευμένα» στον χώρο και πάνω τους δημιουργήθηκε μούχλα, ενώ σε ένα τρίτο σώμα βρέθηκαν στο πρόσωπο του «άγνωστα υγρά».

Πέραν τούτου, κατά την μη προγραμματισμένη επιθεώρηση του Απριλίου βρέθηκαν 20 πτώματα, εκ των οποίων τα επτά βρίσκονταν σε φέρετρα, τρία βρίσκονταν σε αποτεφρωτήρια και 10 κείτονταν απλά σε τραπέζια.

Σύμφωνα με τους επιθεωρητές, πολλά σώματα βρίσκονταν στο σημείο και αποσυντίθεντο για μήνες.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top