ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Andiamo Τραμετζάνι, στην πράξη η δουλειά!

Andiamo Τραμετζάνι, στην πράξη η δουλειά!

Το κεφάλαιο προπονητή έκλεισε εδώ και μέρες στον ΑΠΟΕΛ με τον Τραμετζάνι να προετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο αγώνα που δεν είναι και καθόλου εύκολος απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕΛ.

Αρκετή δουλειά έχει μπροστά του ο Ιταλός τεχνικός, ούτoς ώστε να καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στα επίπεδα που πρέπει να είναι. Δύσκολο το εγχείρημα αλλά μέσα από τις δηλώσεις του ο ίδιος ανέφερε πως του αρέσει να δουλεύει στην πίεση.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μετά από αρκετές σκέψεις προχώρησε στην συνεργασία με τον Ιταλό προπονητή, με τον ίδιο να πιάνει δουλειά την Τετάρτη και έπειτα να αρχίζει σιγά σιγά να βάζει το στίγμα του στην ομάδα. Δύσκολο το εγχείρημα που θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο.

Ξεκινά απευθείας στα βαθιά στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με νίκη που θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Νεαρός σε ηλικία που δείχνει να έχει όρεξη να δουλέψει. Με το δικό του πλάνο θα φέρει ξανά την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας κομβικό σημείο είναι η παρουσία και η βοήθεια από τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν πιο ομαλή την ενσωμάτωση του στην ομάδα.

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θέλει ο Τραμετζάνι. Θέλει η ομάδα του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Γρήγορο παιχνίδι με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας καθώς και πίεση σε όλο το γήπεδο. Οι μικρές αποστάσεις που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους θα βοηθήσει στο να σπάσουν οι κλειστές άμυνες.

Σημαντικό για τον Ιταλό τεχνικό είναι οι ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν όλοι στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας . Πάνω σε αυτό είναι ‘μάνα’ μιας και οι Ιταλοί φημίζονται για το αμυντικό ποδόσφαιρο.

Δύσκολα όμως όλα αυτά να αλλάξουν μέσα σε λίγο καιρό. Το σύστημα που παίζει είναι κάτι άλλο που θέλει να αλλάξει αλλά και αυτό θέλει το χρόνο του και αρκετή δουλειά στις προπονήσεις.

Έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αρκετά πράγματα μιας και είναι επαγγελματίες.  Ποιοτικά ο ΑΠΟΕΛ είναι ψηλά και μαζί με τον χαρακτήρα που έχει σαν ομάδα δεν θα αργήσει να φανεί η διαφορά στο γήπεδο.

Πρώτο δυνατό τεστ για τον Τραμετζάνι είναι το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, στο ΓΣΠ. Θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα, αλλά φαίνεται πως έχει την όρεξη να το κάνει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top