ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δράση ανθρωπιάς από την LGS Handling

Δράση ανθρωπιάς από την LGS Handling

Αιμοδοσία εργαζομένων και συνεργατών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εθελοντική δράση ανθρωπιάς που διοργάνωσε η LGS Handling. Οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας έσπευσαν μαζικά, για να προσφέρουν αίμα στους συνανθρώπους τους στο πλαίσιο της 8ης ετήσιας αιμοδοσίας της LGS Handling, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου. Η αιμοδοσία που αποτελεί εδώ και χρόνια θεσμό πραγματοποιήθηκε παράλληλα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στο αεροδρόμιο Πάφου και το αίμα που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για τις ανάγκες των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας και Πάφου.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Ιωαννίδης δήλωσε σχετικά: «Η Κύπρος κατέχει από τις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και είναι από τις λίγες χώρες, που είναι αυτάρκης στις ποσότητες αίματος. Η κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να σώσει ζωές. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η LGS Handling και το προσωπικό της , είναι να συνεισφέρουν στις προσπάθειες αυτές ώστε τα νοσοκομεία μας να έχουν αρκετά αποθέματα αίματος».


Η αιμοδοσία εντάσσεται στις συνεχείς ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LGS Handling. Η εταιρεία, διαχρονικά στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς και οργανωμένα σύνολα. Από την ίδρυση της το 2008, η LGS Handling προέβη σε σειρά ενεργειών όπως προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά παντοπωλεία, εθελοντική εργασία και χρηματικές εισφορές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ενδεικτικά, το 2018 η LGS Handling συνείσφερε το ποσό των 8,000, ευρώ για τους πυρόπληκτους στην Αττική, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα βρεφικού γάλακτος για τις ανάγκες του κοινοτικού παντοπωλείου Λάρνακας, ενώ συμμετείχε και σε καθαριότητα παραλιών.   


Η LGS Handling εδώ και δέκα χρόνια, προσφέρει σε περισσότερες από 85 αεροπορικές εταιρείες υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, επιβατών και φορτίων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Η εταιρεία ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν υπηρεσίες κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, υπηρεσίες check-in, διαχείριση αιθουσών διακεκριμένων επιβατών, υπηρεσίες πύλης, μεταφορά επιβατών και αποσκευών, εξυπηρέτηση επιβατών με ειδικές ανάγκες, τροφοδοσία πτήσεων, φόρτωση, εκφόρτωση και καθαρισμό αεροσκαφών κλπ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top