ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017-2018

Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017-2018

Ανάδειξη του εθελοντισμού και επιβράβευση των ενεργών πολιτών της Κύπρου, με την αμέριστη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.\

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Σπίτι του Εθελοντή (Λευκωσία), ανακοινώθηκε η διοργάνωση των δεύτερων Βραβείων Ενεργού Πολίτη. Τα Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017-2018 πραγματοποιούνται και πάλι με τη μεγάλη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Σκοπός των Βραβείων Ενεργού Πολίτη είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η επιβράβευση των ενεργών πολιτών και εργαζομένων της Κύπρου, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες και την εθελοντική δράση τους συνέβαλαν στο κοινό όφελος της κυπριακής κοινωνίας.

Τα 2α Βραβεία Ενεργού Πολίτη συνδιοργανώνονται από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και την ΟΠΑΠ Κύπρου, με υποστηρικτές τον Φιλελεύθερο, τον Alpha Κύπρου, το Active Radio και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου – ο μεγάλος υποστηρικτής και σύμμαχος των ανθρώπων της κυπριακής κοινωνίας – δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια διοργάνωση που στόχο έχει την επιβράβευση όλων αυτών που έχουν μετατρέψει τη θέλησή τους σε δύναμη, για να αλλάξουν τον κόσμο.

Παρών στη διάσκεψη τύπου ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καθιέρωση του θεσμού, σημειώνοντας πως «η στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στα Βραβεία Ενεργού Πολίτη για το 2018 υπαγορεύεται από την υποχρέωση να ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό σαν μια στάση ζωής, αναγκαία και σημαντικά ωφέλιμη, για την κοινωνία.».

Επαναλαμβάνοντας την αμέριστη και συνεχή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου προς την κυπριακή κοινωνία, ο κ. Αλετράρης πρόσθεσε πως «για πενήντα σχεδόν χρόνια προτάσσουμε, στηρίζουμε και δημιουργούμε εκείνες τις δράσεις, οι οποίες έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο του τόπου μας. Η απέραντη ικανοποίηση της ηθικής επιβράβευσης, προτάσσεται ως το δυνατό κίνητρο για όλους μας, ώστε να ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top