ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στους δρόμους η πρώτη κινητή μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στους δρόμους η πρώτη κινητή μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ην πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα, που θα ενισχύσει το δίκτυο καταστημάτων της, παρουσίασε σήμερα στο Καλό Χωριό Κλήρου, η Ελληνική Τράπεζα.

Η πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα ξεκινά δρομολόγια την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα καλύπτει 12 κοινότητες. Η Τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων απαραίτητων διεργασιών, αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση του δρομολογίου και της δεύτερης Κινητής Μονάδας στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας, οι Κινητές Τραπεζικές Μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της Τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.



Η Τράπεζα αναφέρει ότι στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης της στη νέα εποχή, οι Μονάδες θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ και προσθέτει ότι οι υπηρεσίες που θα παρέχουν είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από ένα κανονικό κατάστημα της Τράπεζας.

Αναφέρει επίσης ότι τα οχήματα των Κινητών Τραπεζικών Μονάδων παρουσιάζουν καινοτομίες στο σχεδιασμό τους και είναι κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και τηρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν άρτια εξυπηρέτηση και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα σεβασμό προς το περιβάλλον.

Είναι εξοπλισμένα μεταξύ άλλων με ΑΤΜ, ταμειακούς πάγκους, χώρους καθισμάτων, ενσωματωμένα κλιματιστικά, και με ανελκυστήρες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες, προσθέτει.



Εξάλλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Ιωάννης Μάτσης είπε ότι “κεντρικός άξονας της στρατηγικής μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας» και πρόσθεσε ότι στην Ελληνική Τράπεζα τηρούμε τις υποσχέσεις μας προς τους πελάτες μας και την κοινωνία ευρύτερα.

«Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των εργασιών του καλού συνεργατισμού η κινητή τραπεζική μονάδα είναι έτοιμη να ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων μας, στηρίζοντας έτσι τις τοπικές κοινότητες και την ύπαιθρο», πρόσθεσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top