ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» την Πάφο από το Α΄ ημίχρονο και… ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ από τον «πάτο»!

«Καθάρισε» την Πάφο από το Α΄ ημίχρονο και… ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ από τον «πάτο»!

Σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Πάφου, πήρε το βράδυ του Σαββάτου (10/11) στο γήπεδο «Αμμόχωστος» ο Ερμής και πήρε μετά από καιρό, βαθιά βαθμολογική ανάσα, με την οποία δικαιούται να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον!

Η ομάδα της Αραδίππου η οποία «καθάρισε» το ματς από το Α΄ ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε και τα τρία τέρματα της με τους Ταραλίδη, Κεϊτά και Μαρτίνιουκ, ανέβηκε στη 10η θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Πάφος η οποία απογοήτευσε με την παρουσία της, αν και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε (μάταια) να… συμμαζέψει την κατάσταση, έπεσε στην 11η θέση με μόλις πέντε πόντους.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο τέταρτο, οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν σχετικά καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Αραμπατζή, αφού η ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική.

Η συνέχεια όμως ανήκε στον Ερμή, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 19΄ με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη από… 40 μέτρα (!), ένα γκολ που έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους» και αυτό φαινόταν από τις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία Πάφο που είχε «εγκλωβιστεί» από την τακτική του αντιπάλου.

Οι παίκτες του Κόπιτς αδυνατούσαν ακόμα και να κάνουν τελική προσπάθεια (ένα σουτ από τον Ζάντερ στο 13΄ και μία κεφαλιά του Νέμετς στο 36΄, ήταν τα μοναδικά σημεία αναφοράς στην επίθεση), με τους παίκτες του Ερμή να δίνουν χώρο στην Πάφο και να ψάχνουν το δεύτερο γκολ με «φαρκακερές» αντεπιθέσεις.

Στο 37ο λεπτό, ο εκπληκτικός Κεϊτά πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με σουτ, έγραψε το 2-0 και αφιέρωσε το γκολ (όπως και ο Ταραλίδης) στον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ήρθε και το 3-0 που αποτέλεσε το… «κερασάκι στην τούρτα» του Α΄ ημιχρόνου!

Η ομάδα της Αραδίππου κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο του Κεϊτά στην περιοχή, ο Μαρτίνιουκ σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: Φυλακτού (34΄) / Λοράν (75΄), Φόλπρεχτ (83΄), Μπάγκαρντ (90΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής Αραδίππου (Ντε Ντέους): Αραμπατζής, Πουτζιουρής, Ταραλίδης, Κεϊτά (86΄ Μπανούσης), Ψάλτης (73΄ Ντεβέσα), Φυλακτού, Κουατσίγκα, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Κιπιάνι (80΄ Πηλέας), Εμπαλό.

Πάφος FC (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Χολ, Μπάγκαρντ, Ζάντερ, Ζίβουλιτς (67΄ Πολίτσι), Κουλς (19΄), Φόλπρεχτ, Νέμετς, Ζαχαρίου (46΄ Ράσιτς), Ανγκούλο.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top