ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πότε και πού αναμένονται βροχές ή και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πότε και πού αναμένονται βροχές ή και καταιγίδες

Βόρειο ως βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Κυριακής (11/11) ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη εκτός από τα ανατολικά, που θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα (12/11) παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη εκτός από τα ανατολικά, που θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη.

Την Τρίτη (13/11) θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά µε το ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής ή και καταιγίδας.

Την Τετάρτη (14/11) και την Πέµπτη (15/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση από την Τετάρτη, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE