ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

BIRDS EYE - Βράβευση για προϊόντα υπεύθυνης αλιείας

BIRDS EYE  -  Βράβευση για προϊόντα υπεύθυνης αλιείας

Η εταιρεία Birds Eye είναι γνωστή στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο για τα υψηλής ποιότητας κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά της. Αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν ακόμη όλοι, είναι η αφοσίωση της εταιρείας στις υπεύθυνες μεθόδους αλιείας που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα στους ωκεανούς.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Συμβούλιο Θαλάσσιας Διαχείρισης (MSC) της Βρετανίας επιβράβευσε την προσήλωση της Birds Eye στον στόχο της αειφόρου αλιείας και προστασίας της θαλάσσιας ζωής, απονέμοντάς της το πρώτο βραβείο και ανακηρύσσοντάς την κορυφαία στον τομέα των κατεψυγμένων τροφίμων.

Η Birds Eye ως ιδρυτικός συνεργάτης του MSC, έχει δεσμευτεί να προωθήσει τον στόχο της αειφόρου αλιείας, παρακινώντας και άλλες εταιρείες να στραφούν σε ανάλογες επιλογές, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές. Σημειώνεται ότι οι προμηθευτές με την πιστοποίηση MSC διοχετεύουν στην αγορά τρία εκατομμύρια τόνους λευκά ψάρια.

«Έχουμε μακροπρόθεσμη δέσμευση να στηρίξουμε τις βιώσιμες μεθόδους αλιείας», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Birds Eye, Rebecca Nascimento, παραλαμβάνοντας το βραβείο του MSC και πρόσθεσε ότι η εταιρεία έχει ζωτικό ρόλο στην υποστήριξη του συστήματος πιστοποίησης που εφαρμόζει το MSC.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε κερδίσει το βραβείο για πέμπτο συνεχές έτος και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την προώθηση ενός πιο οικολογικά βιώσιμου μέλλοντος για τη θαλάσσια ζωή», κατέληξε η κ. Nascimento. Εκ μέρους του Συμβουλίου Θαλάσσιας Διαχείρισης (MSC) της Βρετανίας, ο κ. George Clark εξέφρασε την ελπίδα να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το παράδειγμα της Birds Eye ώστε να διαφυλαχθούν τα αποθέματα ψαριών στις θάλασσές μας για τις επόμενες γενιές.

Τα προϊόντα Birds Eye διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD.
Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο.
Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top