ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ποινική εναντίον στελεχών του Συνεργατισμού για δάνεια – Ανάμεσά τους και ο Ν. Χατζηγιάννης

Ποινική εναντίον στελεχών του Συνεργατισμού για δάνεια – Ανάμεσά τους και ο Ν. Χατζηγιάννης

Οδηγίες, έδωσε τη Δευτέρα 12/11 ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, για διεξαγωγή ποινικής έρευνας εναντίον στελεχών του Συνεργατισμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» τα στελέχη ελέγχονται για αδικήματα τα οποία επισύρουν έως και δυο χρόνια φυλάκισης.

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου, με γραπτή καταγγελία του, την οποία έθεσε ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην καταγγελία του ο κ. Ιωάννου κάνει λόγο για ηγετικά στελέχη, ανάμεσά τους και ο κ. Χατζηγιάννης, οι οποίοι αρνήθηκαν κατ’ επανάληψη να του παραχωρήσουν στοιχεία στο πλαίσιο εξέτασης παραπόνων πολιτών που τέθηκαν ενώπιον του και αφορούσαν προσφυγικά δάνεια.

Πέραν τούτου, όπως αναφέρει ο «Φ», ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος στην καταγγελία του αναφέρει πως ειδικά ο τέως γενικός διευθυντής του Συνεργατισμού, αρνείτο επανειλημμένα να βοηθήσει τον κ. Ιωάννου, ο οποίος αναγκαζόταν να κλείσει τις υποθέσεις καθώς δεν μπορούσε να τις εξετάσει χωρίς επαρκή ή και ανύπαρκτα στοιχεία που δεν του δίδονταν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top