ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» 2018 για την Remedica

Βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» 2018  για την Remedica

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η φαρμακευτική βιομηχανία Remedica, με έδρα την Λεμεσό, έχει τιμηθεί με το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τη χρονιά 2018 στο πλαίσιο των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις. Τα Βραβεία αυτά διοργανώνονται από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.) με την υποστήριξη άλλων συνεργαζόμενων φορέων.

Το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» έχει στόχο να αναδείξει κυπριακές επιχειρήσεις που έχουν αναλάβει ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και έχουν επιτύχει να διαχειρίζονται τα περιβαλλοντικά θέματα ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής τους πολιτικής, εγκαθιδρύουν περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις, μειώνουν την κατανάλωση φυσικών πόρων, μέσα από την υιοθέτηση των κατάλληλων βέλτιστων πρακτικών, ενισχύουν τοπικούς περιβαλλοντικούς φορείς και αναλαμβάνουν φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης.

Η αξιολόγηση των Υποψήφιων Έργων έχει ολοκληρωθεί από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης εν τη παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί δέσμευση για τη Remedica. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη συλλογική προσπάθεια της εταιρείας και ανήκει σε όλους εκείνους που εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Πολύ πριν θεσπιστούν όροι όπως «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», η εταιρεία είχε καθιερώσει περιβαλλοντικές πρακτικές μέσω της ανάληψης πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης και διαμόρφωσης οικολογικής συνείδησης. Η εταιρεία εστιάζεται κυρίως στην διαχείριση στερεών αποβλήτων και λυμάτων, την ελαχιστοποίηση των εκπομπών αερίων διοξειδίου του άνθρακα, τη προώθηση της ανακύκλωσης καθώς και την εξοικονόμησή της ενέργειας . Δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί περιβαλλοντικές πρακτικές σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της για να προστατεύσει την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται, επιτυγχάνοντας βιώσιμη ανάπτυξη.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο. Η επίδοση των βραβείων θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top