ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: Καταθέτει ο Χάρης Γεωργιάδης

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: Καταθέτει ο Χάρης Γεωργιάδης

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού τήθετε την Πέμπτη (22/11) ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Η κατάθεση του κ. Γεωργιάδη θεωρείται μια από τις βασικές μαρτυρίες στην διερεύνηση για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, αφού είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο ήλεγχε τη συμμετοχή της Δημοκρατίας στην κρατικοποιημένη από το 2013 Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε κριτική τόσο από την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, όσο και από τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος επέκρινε εκ νέου χθες τον ΥΠΟΙΚ για τους χειρισμούς του στο θέμα του Συνεργατισμού.

Η κατάθεση του Υπουργού Οικονομικών αναμένεται να είναι μαραθώνια. Αρχίζει στις 09:00 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη, με το δεύτερο μέρος να αρχίζει στις 14:30.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κ. Γεωργιάδης θα παρουσιαστεί ενώπιον της Επιτροπής και για δεύτερη κατάθεση, αφού ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός της Ερευνητικής τον οποίο δημοσιεύει, λήγει την Πέμπτη (22/11) χωρίς να υπάρχει άλλη προγραμματισμένη συνεδρία.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top