ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στη δημοσίοτητα η ταυτότητα του άτυχου 48χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στη δημοσίοτητα η ταυτότητα του άτυχου 48χρονου

Υπέκυψε στα τραύματα του, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 22/11 ο 48χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου είχε μεταφερθεί στις 6 Νοεμβρίου, 2018, μετά τον τραυματισμό του ενώ εργαζόταν σε εργοστάσιο μαρμάρων, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, στις 6 Νοεμβρίου, ενώ ο 48χρονος Omari Tornikov, από τη Γεωργία, εργαζόταν στο χώρο του εργοστασίου και προσπαθούσε να διαχωρίσει πλάκες μαρμάρων με σκοπό να τις μετακινήσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι πλάκες μαρμάρων έπεσαν πάνω του, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να τραυματιστεί.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Στη σκηνή του ατυχήματος διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και Επιθεωρητής Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εργασίας συνεχίσουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top