Δεν αλλάζει τον ΑΜΥΝΤΙΚΟ σχηματισμό ο «Πούρσα»…

Δεν αλλάζει τον ΑΜΥΝΤΙΚΟ σχηματισμό ο «Πούρσα»…

Η Νέα Σαλαμίνα κυνηγά επιστροφή στις νίκες την Κυριακή, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο ΑΕΛ. 

Ξέρουν οι ερυθρόλευκοι ότι η αντίπαλος τους, είναι πληγωμένος, μετά την πρώτη φετινή ήττα από τον Απόλλωνα. Όμως, θα προσπαθήσουν κι αυτοί να… επανατοποθετηθούν άμεσα ύστερα από την αποτυχία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Ο Πουρσαιτίδης, μάλλον δεν αλλάζει το πλάνο με τους τρεις αμυντικούς πίσω, τους Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Κύπρο Χριστοφόρου. Στα άκρα της άμυνας, θα είναι οι Μιντίκκης δεξιά και Κορέια αριστερά. 

Έχουμε γράψει ξανά, ότι για να εξελίσσεται ικανοποιητικά η φετινή πορεία της Νέας Σαλαμίνας, δεν μετράει μόνο το ότι σκοράρει εύκολα, αλλά και ότι εμφανίζεται πολύ πιο δεμένη στο αμυντικό κομμάτι. 

Bεβαίως είναι σε καλό φεγγάρι και ο τερματοφύλακας της ο Βεσελόφσκι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE