ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΝΕ RΑΒΒΙΤ – Τo πρώτο Κυπροκινέζικο διαφημιστικό γραφείο

ΟΝΕ RΑΒΒΙΤ – Τo πρώτο Κυπροκινέζικο διαφημιστικό γραφείο

Μια νέα εταιρεία έρχεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της διαφήμισης κι επικοινωνίας στην Κύπρο, λειτουργώντας ως γέφυρα μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Η Ευρώπη και η Κίνα από εδώ και στο εξής θα συνδέονται μέσω Κύπρου και διαφημιστικά και μάλιστα με ταχύτητα. Την ταχύτητα τουONERABBIT.

Η δημιουργία της νέας εταιρείας ONERABBIT ανακοινώθηκε στις 27 Νοεμβρίου, σε ειδική Διάσκεψη Τύπου, στα γραφεία της εταιρείας ΤΕLIA & PAVLA BBDO. Στη Διάσκεψη ήταν παρόντες Διευθυντικά στελέχη και Οικονομικοί συντάκτες από όλα τα ΜΜΕ.

H ΟΝΕRABBIT είναι ένα concept μοναδικό στο είδος του, όχι μόνο όσον αφορά τις υπηρεσίες που θα προσφέρει αλλά και τον τρόπο που θα δραστηριοποιείται στις δύο αγορές.


Θα λειτουργεί ως κοινοπραξία και θα διαθέτει 2 ξεχωριστές ομάδες, την ομάδα επαγγελματιών τηςTELIA&PAVLABBDOκαι του HYBRID στη Λευκωσία και την ομάδαεπαγγελματιών στη Σαγκάη. Οι ομάδες αυτέςαποτελούνουσιαστικά τους δυο άξονες τηςONERABBIT και θα λειτουργούν ταυτόχρονα και συντονισμένα στις 2 αγορές, την κυπριακή/ευρωπαϊκή και την κινεζική.

Βασικός στόχοςείναι η στρατηγική επικοινωνία και το μάρκετινγκ κυπριακών και ευρωπαϊκών εταιρειών στην Κίνα αλλά και αντίστροφα κινεζικών εταιρειών στην Ευρώπη.


Σύμφωνα με τον κ. Στέλιο Αναστασιάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TELIA&PAVLABBDO, εμπνευστή και συνιδρυτή της ONERABBIT«η κοινοπραξία αυτή έρχεται για να καλύψει ένα μεγάλο κενό και να γεφυρώσει το επικοινωνιακό χάσμα Δύσης και Ανατολής με νέες στρατηγικές και νέεςιδέες. Βασίζεταισεμια πλειάδα στελεχώνμεμεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, τόσο στη Λευκωσία όσο και στην Σαγκάη. Διαθέτουν εξειδίκευση τόσο στην παραδοσιακή όσο και στην digital επικοινωνία, στο στρατηγικό μάρκετινγκ, το branding, το re-branding, το σχεδιασμό στρατηγικής για ΜΜΕ, το e-commerce και τις Δημόσιες Σχέσεις.Τα δυο γραφεία του ONERABBIT θα προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενώ το ένα έχει προσανατολισμό την Ανατολή και το άλλο τη Δύση.»

Αυτό που τόνισε ιδιαίτερα ο κύριος Αναστασιάδης είναι η έμφαση που θα δίνεται στην έρευνα ώστε να εντοπίζονται όλα τα σημαντικά δεδομένα πριν ακόμη ξεκινήσει μια εκστρατεία ώστε να μπορούν να εξασφαλιστούν οι επιδόσεις και τα άρτια αποτελέσματα.

Η Ευρώπη και η Κίνα είναι δυο τεράστιοι αλλά συνάμα εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, με αντιθέσεις όχι μόνο όσον αφορά τη γλώσσα και την κουλτούρα, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των μέσων επικοινωνίας και της χρήσης τους. Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα αναποτελεσματικές και δαπανηρές διαφημιστικές εκστρατείες.


Κι αυτή ακριβώς είναι η αποστολή της ΟΝΕRABBIT, να εξομαλύνει και να εξαφανίζει κάθε εμπόδιο επικοινωνιακό και να βοηθάει τις επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν στις δυο τόσο διαφορετικές γεωγραφικές επικράτειες και φυσικά να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με έναν στρατηγικό και οικονομικό τρόπο.

Το όνομα ΟΝΕRABBITπροέρχεται από μια αρχαία κινεζική παροιμία: «Όταν κυνηγάς έναν λαγό μπορεί να τον πιάσεις, αλλά αν κυνηγάς δυο λαγούς, θα τους χάσεις και τους δυο.» Με αυτό το σενάριο, η Κύπρος γίνεται το πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη στρατηγικών branding και marketing και το ιδεώδες περιβάλλον για την πρόσβαση σε δυο διαφορετικούς κόσμους με την ONERABBIT. Η Κύπρος ουσιαστικά λειτουργεί ωςsteppingstone, ως γέφυρα για τις συναλλαγές μεταξύ των πιο εξελιγμένων αγορών της Ευρώπης και της Κίνας. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια εντυπωσιακή αύξηση στην αλληλεπίδραση αυτών των αγορών, κυρίως χάρη στο κίνητρο Belt and Road της κινεζικής κυβέρνησης. Τα ευρωπαϊκά brand επιθυμούν διακαώς να προσεγγίσουν την κινεζική αγορά του σχεδόν ενάμιση δισεκατομμυρίου ανθρώπων, ενώ την ίδια στιγμή κινεζικές επιχειρήσεις αναζητούν την ευκαιρία να διεθνοποιήσουν τα δικά τους brand και να ξεφύγουν από τα σύνορα της χώρας τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top