Tρομερό: Τον «καθάρισε» ο Μελισσανίδης και παίρνει μεταγραφάρα – «Εμπλοκή» από Νότιγχαμ!

Tρομερό: Τον «καθάρισε» ο Μελισσανίδης και παίρνει μεταγραφάρα – «Εμπλοκή» από Νότιγχαμ!

Ετοιμάζεται για μεγάλo κόλπο. Τι σχέση έχει ο… Μαρινάκης;

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα ώστε να έχουμε και επίσημα εξελίξεις με τους τρεις «κομμένους» της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και επειδή τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, γίνονται προσπάθειες για να αποχωρήσουν τον Γενάρη.

Ο Αντρέ Σιμόες δέχεται πιέσεις για να κάνει αποδεκτή την πρόταση που έχει κάνει η Αλ Ουάχντα, ωστόσο ακόμα δεν έχει… ψηθεί με το συμβόλαιο που του προτείνουν, ενώ κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα λεφτά όμως είναι πολύ καλά για την ΑΕΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν πάνω από 800.000 ευρώ και ο παίκτης «πιέζεται» για να πει το «ναι».

Για τον Τάσο Μπακασέτα, με εξαίρεση κάποια σενάρια που τον… στέλνουν σε ελληνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα στον Άρη, δεν υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία, με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του να «ψάχνονται» για το εξωτερικό, ενώ εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Για τον Έλληνα αμυντικό, που λόγω των καλών σχέσεων με την διοίκηση της ΑΕΚ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι μπορεί να φύγει ακόμα και ως ελεύθερος τον Γενάρη, εδώ και καιρό υπάρχει το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς!

Το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από τις 30/11 και μάλιστα σας είχαμε μεταφέρει την έξτρα πληροφορία, πως ο Λαμπρόπουλος ενδέχεται να βρει χώρο στο ρόστερ λόγω… Νότιγχαμ. Ο αγγλικός σύλλογος έχει δώσει δανεικό στους Σκοτσέζους τον νεαρό και πολύ καλό στόπερ, Τζόι Γουόραλ, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Γλασκώβης και η πιθανή αποχώρησή του ανοίγει τον δρόμο στον Λαμπρόπουλο.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και επαφή των δύο συλλόγων, ώστε να συζητήσουν το οικονομικό σκέλος.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE