ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη μάχη με… μικρό προβάδισμα για Ομόνοια

Μεγάλη μάχη με… μικρό προβάδισμα για Ομόνοια

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στο Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14 ενόψει της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια Λευκωσίας οδηγεί την κούρσα, όμως οι αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν είναι κοντινές και το τελικό σκηνικό θα διαμορφωθεί στις επόμενες αγωνιστικές. 

Η Ομόνοια διατηρήθηκε στην κορυφή μετά τη νίκη της στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0.

*Η Ομόνοια που βρίσκεται στους 38 βαθμούς μέχρι το φινάλε θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (εκτός έδρας), την ΠΑΕΕΚ (εντός έδρας) και τον Εθνικό Άσσιας (εκτός έδρας).

*Στους 37 βαθμούς βρίσκεται η Δόξα Κατωκοπιάς που στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της πάνω ζώνης. Ακολούθως η Δόξα θα παίξει με ΑΕΛ (εντός έδρας) και ΠΑΕΕΚ (εκτός έδρας).

*Η Ανόρθωση βρίσκεται στους 36 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά εκτός έδρας Εθνικό Άσσιας και ΑΕΚ και φινάλε εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη.

*Το ΑΠΟΕΛ που έμεινε στους 34 βαθμούς μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς (εντός έδρας), το Διγενή Ακρίτα Μόρφου (εκτός έδρας)

*Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 32 βαθμούς θα αγωνιστεί με Εθνικό Άχνας (εντός έδρας), με ΑΠΟΕΛ (εντός έδρας) και ΑΕΛ (εκτός έδρας).

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/8031570

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top