ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το χριστουγεννιάτικο «αλφαγεύση» μπαίνει στην κουζίνα με άκρως εορταστική διάθεση!

Το χριστουγεννιάτικο «αλφαγεύση» μπαίνει στην κουζίνα με άκρως εορταστική διάθεση!

 

Διανύουμε την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου και σε κάθε γωνιά του πλανήτη μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται με χαρά να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών που βγαίνουν για τα κάλαντα, οι μυρωδιές από τις κουζίνες σε κάθε σπιτικό, τα λαμπερά στολίδια που φαίνονται πίσω από τις ανοιχτές κουρτίνες, οι ευχές και τα δώρα που ανταλλάζουμε με τους αγαπημένους μας κάνουν τις μέρες αυτές μοναδικές, με όμορφα συναισθήματα να κατακλύζουν την ατμόσφαιρα.


Τα γιορτινά τραπέζια έχουν φυσικά την τιμητική τους και καλούδια κάθε λογής συνοδεύουν τις ξεχωριστές στιγμές που περνάμε με συγγενείς και φίλους. Το τελευταίο τεύχος του «αλφαγεύση» για το 2018 συγκέντρωσε τις πιο ωραίες ιδέες για ένα εντυπωσιακό εορταστικό τραπέζι, όπου παίρνουν θέση αλμυρές και γλυκές γεύσεις για όλα τα γούστα. Σαλάτες με υλικά της εποχής, ζεστές σούπες, ζυμαρικά σε διάφορες εκδοχές, πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, κρεατικά με λαχταριστές σάλτσες, platters με ιδανικούς συνδυασμούς αφήνουν στους καλεσμένους τις καλύτερες εντυπώσεις.


Εκλεκτά κρασιά από την εξαιρετική κάβα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που ταιριάζουν με τις γεύσεις της εποχής, αλλά και γλυκά με πλούσιες κρέμες, αφράτα κέικ και «εναλλακτικά» σιροπιαστά προσδίδουν στο γιορτινό μενού μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα.


Όλες οι προτάσεις του εορταστικού «αλφαγεύση» για δημιουργίες εμπνευσμένες από την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, μας περιμένουν στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy/alphagefsi.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top