ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έχασε τον αδελφό του σε τροχαίο λόγω αλκοόλ – Φυλακίστηκε και ο ίδιος γιατί οδηγούσε μεθυσμένος

ΚΥΠΡΟΣ: Έχασε τον αδελφό του σε τροχαίο λόγω αλκοόλ – Φυλακίστηκε και ο ίδιος γιατί οδηγούσε μεθυσμένος

Τραγική ιστορία τέθηκε ενώπιον δικαστηρίου, όταν 55χρονος από την Λευκωσία παρουσιάστηκε για να του επιβληθεί ποινή, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 55χρονος κατηγορείτο ότι οδηγούσε με 123mg αλκοόλ στο αίμα του, αντί 22mg που είναι το επιτρεπόμενο. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την κατηγορία και ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκε και έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τις προσωπικές του συνθήκες.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», τόσο στην έκθεση του Γρ. Ευημερίας όσο και στην αγόρευση του δικηγόρου του 55χρονου, αυτός παρακολούθησε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Μάλιστα, το συγκλονιστικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο 55χρονος έχασε τον αδελφό του σε τροχαίο, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το γεγονός αυτό φαίνεται να στιγμάτισε τον 55χρονο, ενώ τώρα έχει εγκριθεί να ξαναπάει σε πρόγραμμα για απεξάρτηση.

Την Πέμπτη (13/12) το δικαστήριο στην βάσει όλων των δεδομένων που τέθηκαν ενώπιον του, αποφάσισε να καταδικάσει τον 55χρονο σε 20 μέρες φυλάκιση, αφού έκρινε ότι αυτή ήταν η αρμόζουσα ποινή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top