ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με ΜΑΓΙΚΟ Τάμαρι και πήρε το ντέρμπι!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με ΜΑΓΙΚΟ Τάμαρι και πήρε το ντέρμπι!

Το ντέρμπι ολοκληρώθηκε ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Νικήτρια η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας με ανατροπή μάλιστα. Προηγήθηκαν οι πράσινοι στο 29′ με εκπληκτικό γκολ του Γκόμεζ, με δύο γκολ του Τάμαρι το γύρισε ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε ένα τρίλεπτο (66′ και 69′).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα. Έχασε καλές στιγμές στο 2′ στο 3′ και στο 4′ με Ενσούε και Νατέλ αντίστοιχα.

Η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς, ισορρόπησε και προσπάθησε να κρατήσει μπάλα. Το πρώτο 20λεπτο του ντέρμπι βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 και βλέπαμε ένα παιχνίδι καλό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω.

Στο 22′ και στο 26′ ο Παναγή είπε όχι σε Ντε Βινσέντι και Ενσούε και ήρθε στο 29′ ο Γκόμεζ να σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ από τα 30-40 μέτρα. Έκλεψε την μπάλα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας λίγο πιο πάνω από το κέντρο, είδε τον Βάτερμαν εκτός και με ένα γλυκό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ΑΠΟΕΛ.

Προσπάθησε να αντιδράσει η ομάδα του Τραμετσάνι, όμως ο Παναγή και πάλι φώναξε παρών. Συγκεκριμένα στο 41′ ο Ζαχίντ απέναντι από τον Κύπριο πορτιέρο της Ομόνοιας πλάσαρε όμως ο Παναγή του είπε »όχι» με εντυπωσιακό τρόπο.

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στη λήξη του πρώτου μέρους με την Ομόνοια να προηγείται 1-0 με το γκολ του Γκόμεζ. Πιο επιθετικό το ΑΠΟΕΛ όμως ήρθε το τέρμα του Ισπανού για να αλλάξει τις ισορροπίες σε αυτά τα πρώτα 45΄λεπτά και ο Παναγή κράτησε όρθια την Ομόνοια όποτε χρειάστηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και η Ομόνοια προέβει σε δύο αλλαγές. Έξω οι Λοέ και Γκόμεζ, μέσα οι Ζίβετς και Κατελάρη. Αυτό ίσως να επηρέασε την απόδοση των πρασίνων και το ΑΠΟΕΛ πίεζε για να βρει την ισοφάριση.

Μπορεί να μην έχασε κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 66′ που σκόραρε με τον Τάμαρι και έφερε το ματς στα ίσα, όμως είχε τον έλεγχο και από την άλλη η Ομόνοια θέλησε να κρατήσει μπάλα όμως δεν τα κατάφερε. Έδωσε χώρο στους γαλαζοκίτρινους και μέσα σε ένα τρίλεπτο ήρθαν τα κάτω – πάνω για την ομάδα του Τραμετσάνι.

Ο Τάμαρι στο 66′ και στο 69′ με δύο πολύ καλά σουτ με το αριστερό γύρισε το παιχνίδι και έβαλε σε θέση οδηγού τον ΑΠΟΕΛ.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top