ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

evian® 2018 Limited Edition – σχεδιασμένο από την Inès Longevial

evian® 2018 Limited Edition – σχεδιασμένο από την Inès Longevial

Για το φετινό «Limited Edition», το evian® καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά για πρώτη φορά μία νεαρή Γαλλίδα ζωγράφο, την Inès Longevial, η οποία καλείται να σχεδιάσει το ετήσιο iconic μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης. Από το 2007, το evian® κάνει πρωτοπόρες συνεργασίες με πασίγνωστα ονόματα από τον χώρο της μόδας, όπως οι Christian Lacroix, Kenzo και Alexander Wang.

Η τέχνη πάντα αποτελούσε σημείο έμπνευσης για την μόδα. Γι’ αυτό και φέτος το evian® αποφάσισε να εξυμνήσει αυτή τη μοναδική σχέση, προσκαλώντας τη νεαρή και ταλαντούχα καλλιτέχνη Inès Longevial, να δημιουργήσει τα νέα αριστουργήματα που θα ενταχθούν στη συλλογή. Έχοντας ως βάση της το Παρίσι, η 28χρονη καλλιτέχνης έχει γίνει γνωστή ανά το παγκόσμιο, μέσα από εκθέσεις της στο Παρίσι, το Βερολίνο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Οι πίνακές της, οι οποίοι εκπέμπουν ταυτόχρονα μια τρυφερότητα και ένα δυναμισμό, είναι εμπνευσμένοι από κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Pablo Picasso και ο Pedro Almodovar και επικεντρώνονται σε δύο βασικά θέματα: τη θηλυκότητα και τη φύση. Η Longevial, με τον ξεχωριστό της τρόπο έκφρασης, δίνει μια νέα προσέγγιση στις παραδοσιακές τεχνικές ζωγραφικής κάνοντάς τις πιο ενδιαφέρουσες.

Για τον σχεδιασμό του μπουκαλιού Limited Edition, η Inès Longevial εμπνεύστηκε από το ταξίδι του evian® μέσα από τις Γαλλικές Άλπεις που διαρκεί 15 χρόνια. Συγκεκριμένα η Inès Longevial δηλώνει: «Οι γραμμές από μελάνι συμβολίζουν το ταξίδι του φυσικού μεταλλικού νερού μέσα από τους βράχους των Γαλλικών Άλπεων, ενώ τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν την ανθισμένη φύση στην επιφάνεια – μια πηγή ευχαρίστησης», αποδεικνύοντας ότι αυτή η συνεργασία δεν γιορτάζει μόνο την δημιουργικότητα και την αισθητική, αλλά λέει και την ιστορία του evian®.

Τα evian® x Inès Longevial Limited Edition θα είναι διαθέσιμα σε γυάλινα μπουκάλια (75cl) σε περιορισμένο αριθμό.

Στην Κύπρο τα evian® εισάγονται και διατίθενται από την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Limited και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα από τον Δεκέμβριο 2018.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top