ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα 2018 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα 2018 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!

Η γιορτινή σεζόν πλησιάζει και η Μαρίνα Λεμεσού ετοιμάζεται να υποδεχτεί γεμάτη λάμψη τα φετινά Χριστούγεννα. Το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου στις 17:30, το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, θα είναι έτοιμο να φωταγωγηθεί.

Παράλληλα με την τελετή φωταγώγησης, που θα σημάνει την απαρχή των φετινών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα πάνω στη Θάλασσα”, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πληθώρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, με το κέντρο τεχνών IPH House of Arts, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία Σπύρου Καψάσκη, με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, την οποία θα μεταδίδει ζωντανά ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 6, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising, σε μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα.

Από την εκδήλωση δεν θα λείπει, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράσει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά, κηρύττοντας και επισήμως την έναρξη της γιορτινής περιόδου στη Μαρίνα Λεμεσού. Στην τελετή θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος θα σηματοδοτήσει τη φετινή επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης σεζόν, ανάβοντας τα γιορτινά φώτα της Μαρίνας Λεμεσού.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com

ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top