ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η KPMG Κύπρου προβαίνει σε δωρεά γραφειακού εξοπλισμού

Η KPMG Κύπρου προβαίνει σε δωρεά γραφειακού εξοπλισμού

Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας ανά το παγκόσμιο, αποτελεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Όπως κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας, όπως για παράδειγμα η υποστήριξη μη κερδοσκοπικών φορέων που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, φέτος προχωρήσαμε στη δωρεά μέρους του γραφειακού μας εξοπλισμού που αντικαταστάθηκε. Η επιλογή παραχώρησης του εξοπλισμού έγινε κατόπιν αίτησης από σχολεία, εκπαιδευτικά ινστιτούτα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλα κοινωφελή ιδρύματα.
Ο Οίκος μας παραμένει αρωγός της πολιτείας και συνδράμει σε κάθε ευκαιρία για την απάμβλυνση των κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων. Προς αυτή την κατεύθυνση, συμμετέχει στις διάφορες εκστρατείες που διοργανώνονται αυτές τις μέρες από την τοπική αυτοδιοίκηση, την εκκλησία και τις εθελοντικές οργανώσεις για τη συλλογή τροφίμων, χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων, ρούχων, παιγνιδιών, κτλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top