ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Πώς θα ένιωθε ένα Κυπριόπουλο της Αγγλίας αν δεν του έδιναν μπουφάν» - Τι είπε για Νικόλα

Αβέρωφ: «Πώς θα ένιωθε ένα Κυπριόπουλο της Αγγλίας αν δεν του έδιναν μπουφάν» - Τι είπε για Νικόλα

Διάσκεψη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη (20/12) ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Του Έκτορα Γεωργίου

Ο κ. Νεοφύτου, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία πρέπει σύσσωμη να σταθεί διπλά στον Νίκο Αναστασιάδη για να κρατηθεί ζωντανή η προοπτική της λύσης.

Ανέφερε μάλιστα πως «θέλουμε την επανένωση της χώρας μας και τη μετεξέλιξη της σε ένα φυσιολογικό σύγχρονο κράτος χωρίς στρατούς και εγγυήσεις», τονίζοντας παράλληλα πως η Κυπριακή Δημοκρατία έχει μεγεθύνει το διεθνές της αποτύπωμα και ενισχύει το κύρος και την αξιοπιστία της μέσα από τριμερείς συνεργασίες των τελευταίων χρόνων. 

Όσον αφορά την οικονομία ο κ. Νεοφύτου τόνισε ότι επανήλθε η ανάπτυξη στη χώρα μας, ενώ η εμπιστοσύνη της Κύπρου πλέον εδραιώνεται. To κράτος κινείται ακόμη με τη μηχανή του 1960, ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι είναι η ώρα να προχωρήσουμε με σύγχρονες δομές,

Σχόλιο και για το ΓεΣΥ

«Στόχος είναι η εφαρμογή της πρώτης φάσης του ΓεΣΥ με τον προϋπολογισμό του 2019», αρκέστηκε να αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. 

Διευκρινήσεις για ΔHKO: «Δεν υπάρχουν αλισβερίσια»

Και ενώ το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μια «πολιτική χημεία» ανάμεσα σε Νικόλα και Αβέρωφ, οι κακές γλώσσες έκαναν λόγω για συμπόρευση των δυο κομμάτων, είτε στις Βουλευτικές, είτε στις Προεδρικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, σχολιάζοντας πως υπάρχει «πολιτική χημεία» ανάμεσα τους που επιβάλλει τη συνεργασία για το κοινό καλό του τόπου.

Ευρωεκλογές 2019:

Μετά και την συνεδρία του πολιτικού γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού την περασμένη βδομάδα, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι στα μέσα Φεβρουαρίου θα υπάρχει έτοιμο ένα καθαρά ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο.

Αναφορές σε ΕΛΑΜ

Από τις αναφορές του κ. Νεοφύτου δεν ξέφυγε ούτε και το πολύκροτο θέμα με τα μπουφάν που παρέδωσε το ΕΛΑΜ σε δημοτικό σχολείο της Πάφου.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι αν δεν θέλουμε να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα, πρέπει να το φροντίσουμε μέσα από τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες ώστε κανένα παιδάκι να μην χρειάζεται το μπουφάν κανενός κομματάρχη, διερωτώμενος παράλληλα το «πώς θα ένιωθε ένα Κυπριόπουλο της Αγγλίας αν δεν του έδιναν μπουφάν, επειδή είναι από την Κύπρο;», κλείνοντας την αναφορά του με το «η ανθρωπιά δεν έχει σχέση με χώρες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top