ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τους έψαχναν δύο χρόνια για εμπρησμό - Τους άφησαν ελεύθερους μετά το δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Τους έψαχναν δύο χρόνια για εμπρησμό - Τους άφησαν ελεύθερους μετά το δικαστήριο

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 42 ετών που είχαν συλληφθεί την Τετάρτη (19/12) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, εμπρησμού, κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (20/12) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 18.4.2019 και διέταξε όπως αυτοί αφεθούν ελεύθεροι με όρους.

Συγκεκριμένα τα δύο πρόσωπα κατέβαλαν 1.000 ευρώ μετρητά έκαστος, προσωπική εγγύηση έκαστος 20.000 ευρώ, τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και θα πρέπει να υπογράφουν τρεις φορές την εβδομάδα στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό.

Εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου 2016, σε υποστατικό επιδιόρθωσης οχημάτων, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τα χαράματα της 30ης Αυγούστου του 2016 σε υποστατικό επιδιόρθωσης οχημάτων που βρίσκεται στην Πάφο.

Η πληροφορία για την πυρκαγιά λήφθηκε γύρω στις 3.14 τα ξημερώματα και στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Εντός του υποστατικού υπήρχαν διάφορα οχήματα, εκ των οποίων ένα καταστράφηκε ολοσχερώς, δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ σε τρίτο όχημα εντοπίστηκε υγρή ύλη που πιστεύεται ότι είναι εύφλεκτη.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τα δύο οχήματα ανήκουν στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, ενώ οι πινακίδες εγγραφής που βρίσκονταν τοποθετημένες στο όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς, διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε μοτοποδήλατο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top