LIFESTYLE

Η σχέση της Θέκλας με τον πρώην σύζυγό της και την νέα του γυναίκα - Ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα

Η σχέση της Θέκλας με τον πρώην σύζυγό της και την νέα του γυναίκα - Ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα

«Σέβομαι πάρα πολύ την νέα του γυναίκα γιατί είναι εξαιρετική μάνα με τα παιδιά μου», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Tv Mania, η Θέκλα Πετρίδου.

Η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ και ψυχολόγος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη και στο Tv Mania, αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της και την νέα του γυναίκα.

Αρχικά η Θέκλα ανάφερε ότι έχει τραυματικές εμπειρίες από πολλά Χριστούγεννα και όταν ρωτήθηκε γιατί αυτή απάντησε: «Έχω τραυματικές εμπειρίες από τον πρώτο μου γάμο. Λόγω του γεγονότος ότι ο πρώην σύζυγός μου δεν ήταν ευτυχισμένος στον γάμο μας, ήταν ιδιαίτερα μελαγχολικός και με πεσμένη διάθεση τις γιορτές».

«Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και καταθλιπτικός, κάτι το οποίο με ενοχλούσε. Ο Γιώργος δεν αντιλαμβανόταν πόσο δυστυχισμένος ήταν. Τρία χρόνια αφότου πήραμε διαζύγιο, μου είπε ‘ευχαριστώ’ που ζήτησα να χωρίσουμε γιατί η ζωή του έγινε πολύ καλύτερη. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος αλλά δεν ταιριάζαμε», σημείωσε.

Ωστόσο, όπως είπε τον αγαπάει πολύ και τον σέβεται και αυτό το γνωρίζει και ο νυν σύζυγός της.

«Επίσης αγαπώ την μητέρα του, τον πατέρα του, τον αδελφό του και τη νέα του σύζυγο. Σέβομαι πάρα πολύ τη νέα του γυναίκα, γιατί είναι εξαιρετική μάνα με τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι στο σπίτι της υπάρχουν τρυφερές φωτογραφίες των παιδιών της μαζί με την νυν σύζυγο του πρώην άντρα της, στις οποίες αποτυπώνεται η αγάπη της για τα παιδιά.

Ερωτηθείς αν την ζηλεύει, η Θέκλα είπε: «Καθόλου. Απεναντίας, χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδιά μου κάθε φορά που πηγαίνουν στον πατέρα τους έχουν τόσο καλή σχέση με τη νέα γυναίκα του, η όποια είναι και μητέρα της αδελφής τους».

Μάλιστα, η Θέκλα αποκάλυψε ότι όταν έμαθε πως ο πρώην σύζυγός της με την νυν γυναίκα του δυσκολεύονταν να κάνουν παιδιά, τους πρότεινε να γίνει παρένθετη μητέρα, κάτι που δεν δέχθηκε ο Γιώργος. Μετά από ιατρικές προσπάθειες κατάφεραν τελικά να κάνουν παιδί.

«Τι πιο σπουδαίο να γεννούσα, αν γινόταν, το αδελφάκι των παιδιών μου;» κατέληξε η Θέκλα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top