Κούλλης Νικολάου: Αυτή είναι η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του ηθοποιού!

Κούλλης Νικολάου: Αυτή είναι η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του ηθοποιού!

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Το Τατουάζ», σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για τη σειρά, για τον ρόλο του, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια!

Όταν ο Κούλλης Νικολάου ρωτήθηκε, ποια είναι η ομορφτότερη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση, είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV: «Ήταν Χριστούγεννα του 1992. Ήμουν στο στρατό, έκανε κρύο πολύ και ήθελα πολύ να πω χρόνια πολλά στον πατέρα μου, ένα γεμάτο συναίσθημα της στιγμής. Τον πήρα τηλέφωνο, μου απάντησε «ναι» και του είπα «παπα ο Κούλλης, χρόνια πολλά!» «Ευχαριστώ, γιε μου!».

Σίγουρα αυτή ήταν πολύ όμορφη στιγμή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.