Κούλλης Νικολάου: Αυτή είναι η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του ηθοποιού!

Κούλλης Νικολάου: Αυτή είναι η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του ηθοποιού!

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Το Τατουάζ», σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για τη σειρά, για τον ρόλο του, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια!

Όταν ο Κούλλης Νικολάου ρωτήθηκε, ποια είναι η ομορφτότερη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση, είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV: «Ήταν Χριστούγεννα του 1992. Ήμουν στο στρατό, έκανε κρύο πολύ και ήθελα πολύ να πω χρόνια πολλά στον πατέρα μου, ένα γεμάτο συναίσθημα της στιγμής. Τον πήρα τηλέφωνο, μου απάντησε «ναι» και του είπα «παπα ο Κούλλης, χρόνια πολλά!» «Ευχαριστώ, γιε μου!».

Σίγουρα αυτή ήταν πολύ όμορφη στιγμή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE