Κούλλης Νικολάου: Αυτή είναι η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του ηθοποιού!

Κούλλης Νικολάου: Αυτή είναι η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του ηθοποιού!

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Το Τατουάζ», σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για τη σειρά, για τον ρόλο του, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια!

Όταν ο Κούλλης Νικολάου ρωτήθηκε, ποια είναι η ομορφτότερη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση, είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV: «Ήταν Χριστούγεννα του 1992. Ήμουν στο στρατό, έκανε κρύο πολύ και ήθελα πολύ να πω χρόνια πολλά στον πατέρα μου, ένα γεμάτο συναίσθημα της στιγμής. Τον πήρα τηλέφωνο, μου απάντησε «ναι» και του είπα «παπα ο Κούλλης, χρόνια πολλά!» «Ευχαριστώ, γιε μου!».

Σίγουρα αυτή ήταν πολύ όμορφη στιγμή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE