ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκαναν χιονάνθρωπο στο Τσέρι – Με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκαναν χιονάνθρωπο στο Τσέρι – Με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σφοδροί άνεμοι, χιονόνερο, χιόνι, χαλάζι και μπόλικο κρύο, διαμόρφωσαν το σκηνικό του καιρού το βράδυ της Τρίτης (8/1).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Γέμισαν τα social media από οπτικό υλικό διαφόρων περιοχών της Κύπρου, που το βράδυ της Τρίτης (8/1) πλήγηκαν από το κύμα κακοκαιρίας.

Όπως θα δείτε και πιο κάτω, χιόνι, χιονόνερο, χαλάζι και σφοδροί άνεμοι, διαμόρφωσαν το σκηνικό.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από χρήστη των μέσων κοινωνικών δικτύων, δείχνει έναν χιονάνθρωπο που όπως αναφέρει, έγινε στο Τσέρι, προφανώς από χιονόνερο.

Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν την σφοδρότητα των ανέμων, αλλά και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν περιοχές χαμηλού υψόμετρου, όπως Δάλι, Λατσιά, Γέρι, Στρόβολο στην Λευκωσία, Ύψωνα στην Λεμεσό και άλλα.

Επίσης, σε ημιορεινές περιοχές, σημειώθηκε χιονόπτωση, όπως αναμενόταν.  

Πάντως, σύμφωνα με το Τμ. Μετεωρολογίας, την Τετάρτη (9/1) διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, ενώ στα δυτικά και τοπικά, στα βόρεια και νότια παράλια θα είναι µέχρι πολύ κυµατώδης, για να καταστεί σταδιακά µέχρι αργά το απόγευµα, γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά αλλά και σε κάποιες ορεινές περιοχές θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ τοπικά ενδέχεται να σηµειωθεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top