ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύ πρόστιμο σε κυνηγούς - Τους τσάκωσαν μέσα στη νύχτα

ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύ πρόστιμο σε κυνηγούς - Τους τσάκωσαν μέσα στη νύχτα

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 62 και 23 ετών προχώρησε η Αστυνομία και η Υπηρεσία Θήρας για υπόθεση κυνηγίου φάσας σε μόνιμα απαγορευμένη περιοχή, κατοχή και χρήση σιγαστήρα και κυνήγι κατά την διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (8/1).

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω το βράδυ να κυνηγούν σε μη επιτρεπόμενη περιοχή για το κυνήγι και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 23.000 ευρώ.

Οι δύο εντοπίσθηκαν από περίπολο της Υπηρεσίας Θήρας το βράδυ εντός του οχήματος τους που ήταν σταθμευμένο σε αγροτική περιοχή στα Μαντριά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα που επέβαιναν εντοπίστηκαν ένα συναρμολογημένο φλομπέρ το οποίο διέθετε σιγαστήρα και δύο κουβάδες οι οποίοι περιείχαν 29 φρεσκοσκοτωμένες φάσες και μια τσίκλα.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα, ο 23χρονος παραδέχτηκε πως αυτός έφερε την ευθύνη και πως ο 62χρονος απλώς τον συνόδευε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top