«Κόλαση» μόνο με την πετσέτα της η Νάταλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κόλαση» μόνο με την πετσέτα της η Νάταλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε γνωστό ξενοδοχείο στη Λάρνακα φωτογραφήθηκε η Νάταλι, να φοράει τα απολύτως απαραίτητα.

Είναι γνωστή για τις καυτές τις πόζες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείξει.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοικτό.

Ενώ ο αντρικός πληθυσμός ψάχνει υπογλώσσια και πιεσόμετρα, η χορεύτρια και χορογράφος, Νάταλι Κατέρ, μας παρουσιάζει εικόνες από τη διαμονή της σε γνωστό ξενοδοχείο στη Λάρνακα.

Η Νάταλι, με την ευκαιρία της διαμονής της στο εν λόγω ξενοδοχείο, αποφάσισε να επισκεφτεί και το σπα του κάνοντας μασάζ.

Έτσι ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου βρίσκεται στον πάγκο φορώντας μόνο την πετσετούλα της.

Με το καλογυμνασμένο της κορμί είναι πολύ εύκολο πολλοί άρρενες να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.