ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 60χρονος οδηγός που ανέκοψε την πορεία του άτυχου Αντώνη Δημητρίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 60χρονος οδηγός που ανέκοψε την πορεία του άτυχου Αντώνη Δημητρίου

Μετά από δικαστικό ένταλμα, συνελήφθη ο 60χρονος οδηγός που ανέκοψε την πορεία του άτυχου Αντώνη Δημητρίου, το βράδυ της Παρασκευής (11/1), στη Λεμεσό.

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Παρασκευή (11/1), στην Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Δημητρίου, από Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.55μ.μ., χθες, ενώ ο άτυχος Αντώνης Δημητρίου οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, σε σημείο του δρόμου, παρά τη συμβολή αριστερά με την οδό Χριστοφή Εργατούδη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 60χρονος στην αντίθετη κατεύθυνση της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, προς τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 36χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Λόγω της σύγκρουσης, στη μοτοσικλέτα του 36χρονου εκδηλώθηκε φωτιά, την οποία κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι, ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, οδηγούσε το όχημά του στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη και επιχείρησε με στροφή δεξιά να εισέλθει στην οδό Χριστοφή Εργατούδη, παραβιάζοντας σήμα τροχαίας που απαγόρευε τη στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο 36χρονος και να συγκρουστεί μαζί της.

Ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, με μηδενική ένδειξη αντίστοιχα, ενώ γύρω στις 9.15 χθες βράδυ, αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
       

Τα αίτια πρόκλησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top