ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο προσώπων που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από χείμαρρο

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο προσώπων που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Μέλη της ΕΜΑΚ κατάφεραν να διασώσουν τα δύο πρόσωπα, που εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους, όταν αυτό παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην περιοχή της κοινότητας Άγιος Θεράπων Λεμεσού την Τετάρτη 16/1.


Το δύσβατο της περιοχής και οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο ελικόπτερο της αστυνομίας «Ακρίτας» να βοηθήσει στη διάσωση των δύο προσώπων.

Τελικά τα μέλη της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν και να τους μεταφέρουν σε ασφαλή χώρο.

Τα δύο πρόσωπα, που είναι καλά στην υγεία τους, είχαν συνεχή επικοινωνία με τις αρχές μέσω τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE