Και επίσημα στην AstroBank η USB Bank, έναντι 40 εκατ. ευρώ

Και επίσημα στην AstroBank η USB Bank, έναντι 40 εκατ. ευρώ

Η AstroBank Limited ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την USB Bank PLC για την απόκτηση των τραπεζικών εργασιών της USΒ Bank (περιλαμβανομένου του προσωπικού και εξαιρουμένων ορισμένων ακινήτων), έναντι τιμήματος ύψους € 40,2 εκ.

 

 
Η συναλλαγή, χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους και υποστηρίχθηκε από αύξηση κεφαλαίου ύψους €54 εκ., κυρίως από τους υφιστάμενους μετόχους της AstroBank. Με την εξαγορά αυτή, η AstroBank ενισχύει σημαντικά τη θέση της στην κυπριακή αγορά. Συγκεκριμένα, το Σύνολο Ενεργητικού  της Τράπεζας μεγαλώνει πέραν του 50%  και φθάνει τα €2,1 δισ., ενώ οι Μεικτές Χορηγήσεις ανέρχονται σε €1,2 δισ., οι Καταθέσεις Πελατών σε €1,9 δισ. και Κεφάλαια πέραν των €160 εκατ.

«Με την πράξη αυτή η Διοίκηση και οι Μέτοχοι της Τράπεζας επαναβεβαιώνουν την προσήλωσή τους στην κυπριακή αγορά, τους πελάτες και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για ανάπτυξη, με στόχο η AstroBank να καταστεί ακόμη πιο ισχυρή, προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες», ανέφερε σε δηλώσεις του, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της AstroBank, Γιώργος Άππιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE