ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί ζητιάνος, τη νύχτα αριστοκράτης με ολοκαίνουργιο όχημα -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί ζητιάνος, τη νύχτα αριστοκράτης με ολοκαίνουργιο όχημα -VIDEO

Πολίτες διαπίστωσαν τη «διπλή ζωή του» καταγγέλλοντας το περιστατικό στην Αστυνομία ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί και συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA Κύπρου πρόκειται για Κύπριο, ο οποίος κατά την ημέρα επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα, γύριζε σε δρόμους και μαγαζιά  της πρωτεύουσας ζητώντας χρήματα, ενώ τα βράδια θεάθηκε να σταθμεύει στη Λάρνακα το καινούργιο όχημά του ως «αριστοκράτης».

Ο «άντρας με τα δύο πρόσωπα» δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και πιθανότατα να συνεχίζει να εξαπατά συμπολίτες μας που υποκύπτουν συναισθηματικά στο «δακρύβρεχτο» παραμύθι που «πουλά» ο συγκεκριμένος κύριος.

«Μόλις οι πολίτες αντιληφθούν παράνομο έρανο ή παράνομους ζητιάνους να τηλεφωνούν άμεσα στην Αστυνομία» το μήνυμα του Επίτροπου Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE