ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

The Beautique

The Beautique

Το “The Beautique” είναι ένα ινστιτούτο αισθητικής που λειτούργησε για πρώτη φορά στη Λευκωσία, στις 26 Ιανουαρίου 2017.

Πρόκειται για μια μπουτίκ ομορφιάς - σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η ονομασία του "Beautique" - όπου μπορεί κανείς να ζήσει την εμπειρία της εξατομικευμένης περιποίησης και της άμεσης επαφής με τον πελάτη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών του. Σε ένα ευχάριστο και ζεστό χώρο, με καταρτισμένο προσωπικό, η κλασική αισθητική συναντά την ιατρική αισθητική. Η υγεία και η ομορφιά του δέρματος είναι το πρώτο μας μέλημα, και στόχος μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως είναι αυτά της "Μedik8", σε συνδυασμό με το ιατρικής αισθητικής μηχάνημα "i-care" της ResultMed, κρατάνε συνεχώς υψηλά το επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε αυτό το χώρο. To μηχάνημα αυτό διαθέτει διαμαντοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες, μεσοθεραπεία και κρυοθεραπεία.

Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες όπως είναι η αποτρίχωση με μέλι, το χαλαρωτικό μασάζ, αλλά και μασάζ κυτταρίτιδας, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αρωματικά κεριά και χαλαρωτική μουσική. Ακόμη, υπάρχουν υπηρεσίες όπως το ημιμόνιμο και το σκληρό τζέλ, με δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Τέλος, μια από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες μας, είναι και το σπα πεντικιούρ με τη χρήση ελαίων και προϊόντων, φιλικών για το δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στο 22003710. Το καταστημά βρίσκετε στην Μετοχίου 51 Α , Εγκωμη.
https://www.facebook.com/TheBeautiqueNicosia/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top