Στις 3 Φεβρουαρίου η συνάντηση Λουτ - Ακιντζί,

Στις 3 Φεβρουαρίου η συνάντηση Λουτ - Ακιντζί,

Στις 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με το γραφείο του.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το γραφείο του κ. Ακιντζί, ο τελευταίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Λουτ στις 1630 σήμερα, μετά από αίτημα της ίδιας.

Η κ. Λουτ ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Ακιντζί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην Κύπρο η οποία θα λάβει χώρα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Συμφώνησαν, σύμφωνα με το γραφείο του κ. Ακιντζί, να συναντηθούν στις 3 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE