ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Cyta εκπαιδεύει όλους τους μαθητές-επιχειρηματίες του Junior Achievement Κύπρου

H Cyta εκπαιδεύει όλους τους μαθητές-επιχειρηματίες  του Junior Achievement Κύπρου

Η Cyta διαχρονικά στηρίζει προγράμματα που απευθύνονται στους νέους, όπως το Junior Achievement Cyprus (www.jacyprus.org), μέλος του παγκόσμιου μη-κερδοσκοπικού οργανισμού που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας, Junior Achievement Worldwide. Στο πλαίσιο αυτό, διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “The Power of Social Media in Branding and Communication: Πώς να αναδείξετε την εταιρεία σας μέσω των Κοινωνικών Δικτύων”.

Στο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2019, στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta, συμμετείχαν “μαθητές-επιχειρηματίες” που λαμβάνουν μέρος στο φετινό πρόγραμμα “Μαθητική Επιχείρηση της Χρονιάς”, μαζί με τους καθηγητές τους. Η εκπαίδευση στα Κοινωνικά Δίκτυα έγινε από τον ειδικό σε θέματα ψηφιακής επικοινωνίας και κοινωνικών δικτύων, κ Τάσο Βελιάδη και επικεντρώθηκε στη σημασία των κοινωνικών δικτύων ως μέσων επικοινωνίας προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, επεξηγήθηκε ο τρόπος με τον οποίο δομείται μια βασική στρατηγική προώθησης, ούτως ώστε να μπορέσουν οι μαθητικές εταιρείες να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους. Ακολούθησε συζήτηση και πρακτική εξάσκηση.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Junior Achievement Κύπρου, κ Αντιγόνη Κομοδίκη, η οποία ευχαρίστησε τη Cyta για τη διαχρονική της στήριξη και εξήρε τις προσπάθειές της για προώθηση της επιχειρηματικότητας στους νέους και γενικότερα στον τόπο μας. Εκ μέρους της Cyta, χαιρετισμό απηύθυνε η Διευθύντρια Επιχειρηματικής Αγοράς, κ Μαρία Δάμαλου, η οποία σημείωσε ότι, με άξονες την τεχνολογική υπεροχή, την κορυφαία αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη της κυπριακής κοινωνίας, η Cyta οδηγεί το ψηφιακό μέλλον του τόπου, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, δίνοντας έμφαση σε προγράμματα που απευθύνονται σε νέους, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και την υλοποίηση των στόχων τους.

Ακολούθησε παρουσίαση από το Τμήμα Διαδικτυακής Παρουσίας της Cyta για τις δράσεις του Οργανισμού στο χώρο των Κοινωνικών Δικτύων και γενικότερα στα ηλεκτρονικά μέσα.

Η Cyta, με συνεχείς δράσεις στους τομείς της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, βρίσκεται δίπλα στους νέους, στηρίζοντας την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και ενισχύοντας, ταυτόχρονα, τη μελλοντική επιχειρηματικότητα του τόπου μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top