ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ και Λεμεσιανό ντέρμπι στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής!

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ και Λεμεσιανό ντέρμπι στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής!

Με τέσσερις αναμετρήσεις που αναμένεται να είναι συναρπαστικές θα συνεχιστεί η ΟΠΑΠ Basket League για την 16η της αγωνιστική.

Το Σάββατο (2/2) η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Απόλλων, ενώ μία ημέρα μετά θα έχουμε δύο αναμετρήσεις, της Ομόνοιας απέναντι στην ΕΘΑ και το παιχνίδι ΕΝΠ-Κεραυνός.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/2).

ΕΚΑ ΑΕΛ – Απόλλωνας

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 – 16:00 – Στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

Με το παραδοσιακό ντέρμπι της Λεμεσού θα ανοίξει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, όπου η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» τον Απόλλωνα στις 16:00.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς μετρώντας 4 νίκες και 10 ήττες.

Από την άλλη ο Απόλλων βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με 23 βαθμούς, έχοντας 8 νίκες και 7 ήττες.

Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την είσοδο στην τετράδα, με το τέλος του τρίτου γύρου.

Από την μία η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να επικρατήσει του Απόλλων, ώστε να μειώσει την διαφορά και να μπορέσει στους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας να παλέψει για την τετράδα.

Από την άλλη, οι «γαλάζιοι» θέλουν την νίκη ώστε να διατηρήσουν τις διαφορές τους από την ΑΕΛ και θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην είσοδο τους στα πλεϊ οφ.

Ε.Ν. Παραλιμνίου – Κεραυνός

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 – 15:00 – Κλειστή Αίθουσα Παραλιμνίου – Live Streaming

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ετοιμάζεται να «εγκαινιάσει» το νέο της στάδιο, όπου την Κυριακή (3/2) στις 15:00 θα υποδεχθεί στη καινούργια κλειστή αίθουσα Παραλιμνίου τον Κεραυνό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 7η θέση του πίνακα με 5 νίκες, 10 ήττες και 20 βαθμούς ενώ οι «ερυθροκίτρινοι» είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 11 νίκες, 4 ήττες και 26 βαθμούς.

Η ομάδα του Παραλιμνίου προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την θετική ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα για να διεκδικήσει την νίκη απέναντι στον Κεραυνό, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι με μοναδικό στόχο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος.

Η ομάδα του Στροβόλου είναι επίσης σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε παραγωγή του Alfa Sports TV.

Ομόνοια – ΕΘΑ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 – 15:30 – CBF Arena (Άγιος Δομέτιος)

Στην CBF Arena η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την Κυριακή (3/2) στις 15:30 την ΕΘΑ Έγκωμης στο τρίτο χρονικά παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την πέμπτη τους φετινή νίκη, η οποία θα τους ανεβάσει πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Αυτή την στιγμή η Ομόνοια βρίσκεται στην 8η θέση με 4 νίκες, 11 ήττες και 19 βαθμούς, ενώ η ΕΘΑ είναι στην 5η θέση με 5 νίκες, 10 ήττες και 20 βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ομόνοια, για να παραμείνουν κοντά στην 4η θέση, την οποία θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι και το τέλος του γ’ γύρου.

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 – 15:00 – «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο – Cytavision

Το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:00 στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο στη Λάρνακα, ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Λαρνακείς βρίσκονται στην 1η θέση του πίνακα με 12 νίκες, 3 ήττες και 27 βαθμούς και θέλουν την νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για να διατηρηθούν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη οι «γαλαζοκίτρινοι» που είναι στην 3η θέση του πίνακα με 10 νίκες, 5 ήττες και 25 βαθμούς θα παλέψει για την εκτός έδρας νίκη, η οποία θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Και οι δύο ομάδες έχουν φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους και θέλουν με το τέλος του γ’ γύρου να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision.

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top