ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ματς στο Δασάκι με τον Γκλιγκόροφ να το ΚΡΙΝΕΙ στο τέλος!

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ματς στο Δασάκι με τον Γκλιγκόροφ να το ΚΡΙΝΕΙ στο τέλος!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, ο Εθνικός κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Δερύνειας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλό τέμπο και ήταν ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες προστάτευαν τα μετόπισθεν και μετά έβλεπαν τις επιθετικές τους προσπάθειες να μην αποδίδουν καρπούς. Στο 40′ ο Κιουτόμπιακ έχασε την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι όμως απέναντι από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Μάστρου, ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού αστόχησε και έτσι παρέμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο μονομάχοι ήξεραν πως έπρεπε να επιτεθούν πιο ορθολογικά και ο γηπεδούχος Εθνικός άρχισε να πιέζει για να βρει το 1-0. Και αφού στο 57′ ο Πινστέλι σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ήρθε στο 72′ ο Γκλιγκόροφ μέσα από την περιοχή να κάνει το πλασέ, να νικήσει τον Μάστρου και να βάλει μπροστά την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι, ο Εθνικός πήρε μια σημαντική νίκη που τον φέρνει στην 1η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό στους 39 βαθμούς (ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο όμως) ενώ από την άλλη η Αναγέννηση παρέμεινε στην 5η θέση με 27 πόντους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top