ΛΕΜΕΣΟΣ: Άσκηση με σενάριο ένοπλου επεισοδίου απαγωγής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άσκηση με σενάριο ένοπλου επεισοδίου απαγωγής

Με ανακοίνωση της, το πρωί της Τρίτης (5/2) η Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό για άσκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ΜΜΑΔ.

Άσκηση ετοιμότητας με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ 2019», θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, 2019 από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο». Η άσκηση θα αρχίσει στις 9 το πρωί και σε αυτή θα λάβουν μέρος μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και της ΜΜΑΔ.

Το σενάριο της άσκησης αναφέρεται σε ένοπλο επεισόδιο απαγωγής, με ομήρους.

Ως εκ τούτου, πληροφορείται το κοινό ότι, όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE