ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΛΕΞΙΜΟ με το πότε θα διεξαχθεί η ρεβάνς Δόξα-ΑΠΟΕΛ – Ποιο ματς… εμποδίζει

ΜΠΛΕΞΙΜΟ με το πότε θα διεξαχθεί η ρεβάνς Δόξα-ΑΠΟΕΛ – Ποιο ματς… εμποδίζει

Μετά το Εθνικός-Καρμιώτισσα, αναβλήθηκε και ο δεύτερος για σήμερα (06/02) προγραμματισμένος επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου για τη φάση των «16», αυτός ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και τον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαγόταν στο «Μακάρειο».

Ο καιρός δεν… μας έκανε το «χατίρι», αφού οι καταρρακτώδεις βροχές μετέτρεψαν σε «βούρκο» τον έτσι κι αλλιώς προβληματικό αγωνιστικό χώρο του συγκεκριμένου γηπέδου της Πρωτεύουσας και πλεόν η ΚΟΠ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Μόνο που τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει οριστεί στο «Μακάρειο» ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στο ΘΟΪ Λακατάμιας και την ΑΕΛ και ως εκ τούτου… προκύπτει θέμα.

Το όλο ζήτημα θα το λύσει η ΚΟΠ με ανακοίνωση της, είτε σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top