ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρούριο η Βουλή – Έφτασε ο επικεφαλής της GRECO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φρούριο η Βουλή – Έφτασε ο επικεφαλής της GRECO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (7/2) ο επικεφαλής της GRECO ενόψει της διήμερη επίσκεψη στο νησί,  στο πλαίσιο του 4ου γύρου αξιολόγησης, με επίκεντρο τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν αναφορικά με την απονομή της δικαιοσύνης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών ξεκινά στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (7/2) και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η συνεδρία θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών, τελικά εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενημερώθηκαν ότι θα είναι ανοικτή. 

Έξω από το κτίριο της Βουλής, υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία. 

Θυμίζουμε ότι μεταξύ των συστάσεων που εξέδωσε η GRECO,  είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σύγκρουσης συμφερόντων.

Όπως ανακοίνωσε ήδη ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών Ζαχαρίας Ζαχαρίου, τα μέλη της Επιτροπής θα συναντηθούν σήμερα με την αντιπροσωπεία της GRECO σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία. 

Μετά το πέρας των επαφών της GRECO, αναμένεται να δοθεί διάσκεψη Τύπου, την Παρασκευή (8/2). 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top