ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΈΜΕΣΟΣ: Στο γήπεδο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ άσκηση της Αστυνομίας με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ»

ΛΈΜΕΣΟΣ: Στο γήπεδο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ άσκηση της Αστυνομίας με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Διεξάγεται την Πέμπτη 7/2, στο "Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο", στη Λεμεσό, η άσκηση ετοιμότητας, της Αστυνομίας, με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ 2019». Η άσκηση άρχισε στις 9 το πρωί και σε αυτή θα λάβουν μέρος μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και της ΜΜΑΔ. Το σενάριο της άσκησης αναφέρεται σε ένοπλο επεισόδιο απαγωγής, με ομήρους. 

Στην περιοχή  θα παρατηρηθεί κινητοποίηση της Αστυνομίας η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της άσκησης και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δύναμης, με το όνομα της άσκησης αλλά και το χώρο να αποφασίζεται πολύ πριν τις τελευταίες εξελίξεις με την «κόντρα» ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ γύρω από το δελτίο υγείας και τη συμμετοχή του Ουζόχο στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής.

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που χαμογέλασαν διαβάζοντας την είδηση, καθώς ούτε σκηνοθετημένο να το είχε η Αστυνομία το σκηνικό με το χώρο αλλά και το όνομα της άσκησης, στο οποίο εμπλέκονται οι δύο ομάδες που παίζουν «δυνατά» στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

ΠΑΡΑ-THEMA

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top