ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στον 22χρονο που αντί με 50 χλμ… απογειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στον 22χρονο που αντί με 50 χλμ… απογειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή

Επιβλήθηκε λίγο μετά τις 12:00 (13/02) η ποινή στον 22χρονο που… αποφάσισε να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων σε κατοικημένη περιοχή στη Λάρνακα, «σανιδώνοντας» το όχημα που οδηγούσε.

Το Επαρχιακό Λάρνακας του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα με τριετή αναστολή.

Στην ουσία ο 22χρονος τιμωρήθηκε για το τροχαίο αδίκημά του, αφού πριν από την σημερινή ημέρα έμεινε ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Συγκεκριμένα κρατήθηκε στο σωφρονιστικό μας ίδρυμα για πέντε ημέρες, αν υπολογίσουμε ότι κρίθηκε ως υπόδικος από τις 8 Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός από τη Ρουμανία κινείτο στις 22:05 της Πέμπτης (07/02) με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου στη Λάρνακα, με ταχύτητα 146 χλμ, αντί 50 που ήταν το όριο. Όπως είχαμε σημειώσει, πρόκειται για πυκνοκατοικημένη περιοχή με διαβάσεις πεζών, γι΄ αυτό και η οδηγική του συμπεριφορά θεωρήθηκε εγκληματική.

Ο νεαρός είχε ανακοπεί από μέλη του κλιμακίου της τροχαίας στη Λάρνακα και είχε συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE